Átütő Erejű Bemutatkozás course

Átütő Erejű Bemutatkozás tréning

Egy új üzleti kapcsolat esetén a tárgyalások első néhány másodperce döntő tényező a siker szempontjából. Vizsgálatok igazolják, hogy a vevő nagyon sokszor az első néhány másodpercben meghozza döntését, a tárgyalás további menete már csak arról szól, hogy megerősítse magát benne. Ha ki tudod használni az első másodperceket, ha tudatosan felkészülsz rá és begyakorlod azt, akkor sokkal nagyobb az esélyed a sikerre.

Enneagram tréning

Enneagram Személyiségtípusok Tréning

Te is egy felfedezésre váró titok vagy önmagad számára? Tudod, hogy honnan jöttél de nem tudod, hová tartasz? Kíváncsi vagy arra, milyen lehetőségek rejlenek benned? Ez a képzés az emberi karakterekről, fejlődési utakról szól. A tréning végére jobban megismered magadat, jobban megértesz másokat. Betekintést kapsz a személyiség fejlődésének dinamikájába. Sokkal tisztábban fogod látni, mire van Neked szükséged és mire van szüksége másoknak.

értékesítési alaptechnikák tréning

Értékesítési Alaptechnikák tréning

Az értékesítés külön szakma, aminek megvannak a maga szabályai. A legtöbb esetben azonban “szükséges rosszként” csöppensz az értékesítési munkába: vállalkozást indítasz, kitaláltál egy szolgáltatást és terméket ami csak annyit ér, amennyire megveszik az ügyfelek. Nincs mese, el kell adnod őket. Ha nem ismerősek számodra az értékesítési alaptechnikák, igen nehezen tudsz érvényesülni. Erről szól az Értékesítési Alaptechnikák Tréning.