Átütő Erejű Érvelés

Kerülsz olyan helyzetbe, hogy röviden, hatásosan kellene valamit elmondanod, de nincs rá elég idő? Előfordul,  hogy nincs idő gondolataid alapos körülírására, mégis fontos, hogy meggyőzd a másikat? Találkozol üveges tekintetekkel és nem tudod, hogyan keltsd fel az érdeklődést?

Átütő Erejű Érvelés tréning!

Képzeld el, hogy  véleményed úgy hatol át az ellenálláson, mint kés a vajon. A kérdések és ellenvetések fel sem merülnek, annyira világos mindenki számára, hogy igazad van. 2-3 perc alatt eléred azt a hatást, amire máskor 15-20 perc sem volt elég. Mennyivel lenne könnyebb így az életed?

Ezen a képzésen megtanulhatod, hogyan tudod pusztán az információk és üzenetek megfelelő struktúrába rendezésével – a tudatos beszédfelépítéssel – elérni a hallgatóban a kívánt hatást.

Az itt tanultak alkalmazásával sokkal könnyebben érvényesítheted ötleteidet, javaslataidat otthon, vagy a munkahelyen. Csökkentheted a meg nem értésből származó kérdések, ellenvélemények számát. Rövidíted a kérdés megvitatásához szükséges időt és sikeresebbé válsz a csoportok befolyásolásában.

Kinek való ez a tréning?

 • Olyan vezetőknek, akiknek szükségük van ötleteik, véleményük csoportok előtti kifejtésére.
 • Értékesítőknek, akiknek alig néhány percük van arra, hogy elnyerjék az ügyfél bizalmát vagy bemutassanak egy ajánlatot.
 • Előadóknak, akiknek szoros időkeretük van arra, hogy egy témát kifejtsenek.
 • Magánembereknek, akik előre akarnak lépni a karrierben.
 • Magánembereknek, akiket elnyomnak otthon és szeretnék az érdekeiket hatásosabban képviselni.

Mit tanulsz meg ezen a tréningen?

 • Megismersz 6 véleménykifejtésnél használható beszédfelépítési módszert. Ezekkel bármikor a céljaidnak megfelelő érveléseket tudsz felépíteni, olyan könnyedén, mintha építőkockákat használnál.

 • Pontos instrukciókat és példákat a felépítések használatára. A gyakorló feladatokon keresztül megérted, mikor melyiket érdemes inkább választanod.

 • Gyakorolod az érveléseid elmondását. Ezek mindegyike után visszajelzést és javaslatokat kapsz a meggyőző fellépés javítására.

 • Megismered a kérdések és vélemények kezelésének egyszerű technikáját. Két alkalommal gyakorolod is a hozzászólások kezelését.


Hogyan vehetsz részt a tréningen?

Két lehetőséget is kínálok neked arra, hogy elvégezd az Átütő Erejű Érvelés tréninget:

 • jelentkezhetsz valamelyik induló nyitott tréningre VAGY
 • vállalati belső képzést szervezel a csapatodnak és magadnak.

1) Nyitott tréning

A Győri Tréningnél rendszeresen indulnak nyitott tréningek, amihez te is csatlakozhatsz. Az időpontokról tájékozódhatsz az aktuális képzések oldalon, de van egy még jobb ötletem: Iratkozz fel az ingyenes leckékre és automatikusan értesítést kapsz a meghirdetett tréningidőpontokról is.

Házhoz szállítva megkapod a legfrissebb képzési információkat,  így nem maradsz le semmiről! Ezen kívül még ingyenes leckéket is kapsz egy hónapban egyszer, a saját e-mail címedre!

Add meg az e-mail címedet és kattints a kérem az ingyenes leckéket gombra!

Kérlek ne adj meg freemail.hu / citromail.hu végződésű e-mail címeket!2) Belső képzés

Vedd fel velem a kapcsolatot, ha egyéni vagy vállalati képzésként érdeklődsz a tréning iránt! A képzéssel kapcsolatos bármilyen kérdésre szívesen válaszolok!

Töltsd ki ezt az űrlapot és kattints az “elküldöm az üzenetet” gombra!