cegfejlesztes okosan mini trening

Cégfejlesztés okosan mini tréning

A meglévő emberekkel, meglévő eszközökkel is lehet a céged sokkal, sokkal hatékonyabb. A Cégfejlesztés Okosan mini tréning megmutatja, hogyan lehet a céged akár teljesen ingyen is sokkal nyereségesebb.

Ha részt veszel a Cégfejlesztés Okosan mini tréningen, megismered azokat az eszközöket, amivel felmérheted a cégedben rejlő tartalékokat. Beruházás és hitel nélkül is megtalálod azokat a forrásokat, amivel megnövelheted a nyereségedet.

Ha kihagyod ezt a tréninget, csak a saját ötleteidre és tudásodra hagyatkozhatsz. Hosszabb idő alatt, nagyobb költséggel növelheted a hatékonyságot.

Miről szól a Cégfejlesztés Okosan mini tréning?

cégfejlesztés okosan mini tréning

Sokan pályázati támogatásra, hitelre, új gépekre gondolnak, ha cégfejlesztésről van szó. Pedig új eszközökkel is lehet pazarlóan, sok selejttel termelni. A több dolgozó pedig magasabb állandó költségeket és még több hibázási lehetőséget hoz  magával. Mi tehát a megoldás? Az Okos Cégfejlesztés azt jelenti, hogy a nagyobb kihívásokra nem az eszközök halmozásával, hanem a hatékonyság növelésével reagálsz.

Milyen hatékonyságnövelési utakat ismersz meg a Cégfejlesztés Okosan mini tréningen? Ezen a két órás tréningen megismered

  • A benned rejlő tartalékokat – milyen tartalékok lehetnek benned, a munkavégzésed hatékonyságában?
  • Az emberi tudásban és képzettségben rejlő tartalékokat – milyen tartalékok lehetnek a munkatársaidban? Hogyan használhatod ki jobban ezeket a tartalékokat?
  • A folyamatokban és eszközökben rejlő tartalékokat – hol és hogyan keresheted a hatékonyság és takarékosság eszközeit, hogyan szüntetheted meg a pazarlást?

Okos cégfejlesztés – ismerd meg rejtett tartalékaidat! A Cégfejlesztés Okosan mini tréningen nem csak ismereteket, hanem helyzetfelmérési eszközöket és szempontokat is kapsz. Ezekkel az eszközökkel megvizsgálhatod:

  • A cégvezetői hatékonyságodat
  • Munkatársaid fejlettségét, a bennük rejlő lehetőségeket
  • A folyamataidat hatékonyságát, a pazarlás helyeit és a javítás lehetőségeit.

A kapott eszközökkel már másnap elkezdheted a lehetőségeid jobb kihasználását! Hatékonyságod rendszeres felülvizsgálatával, a dolgozók fejlesztésével és a folyamatok javításával pedig néhány hónapon belül szintet léphetsz a szervezettségben.

Neked szól-e a Cégfejlesztés Okosan mini tréning?

Ha cégvezetőként vagy vezető beosztásban dolgozol, mindenképpen érdemes eljönnöd erre a tréningre.

Az általad is használható eszközökön kívül azt is megismered, hogyan gondolkodnak más cégvezetők és milyen segítséget kaphatsz a dolgozók fejlesztésében és a folyamatok javításában. Felteheted kérdéseidet és konkrét válaszokat kapsz rájuk.

Milyen minőségi garanciákat kapsz a tréningre?

Mi biztosak vagyunk abban, hogy érdemes eljönnöd a Cégfejlesztés Okosan mini tréningre. Semmilyen kockázatot nem vállalsz a részvétellel. A program előtt telefonon felhívunk és felmérjük az igényeidet. Válaszolunk a kérdéseidre is és ha úgy gondolod, ez nem az a program, amire eljönnél, visszautaljuk a képzési díjat.

Képzést követő garancia: Amennyiben a 2 órás program végén elégedetlen vagy a tréning színvonalával, vagy úgy érzed, nem azt adta, amiért jöttél, készpénzben visszafizetjük a képzési díjat.

Szervezési információk a tréningről

A tréning minden esetben 17:00-19:00 óra között kerül megrendezésre. Ez az időpont lehetővé teszi, hogy munkaidő után vegyél részt a tréningen, így akkor is el tudsz jönni, ha nap közben elfoglalt vagy.

A Cégfejlesztés Okosan mini tréninget havonta egy alkalommal rendezzük meg. Az aktuális időpontról e-mailben és telefonon értesítünk.

  • A tréning időtartama: 2 óra
  • Minimális résztvevői létszám: 4 fő
  • A maximális résztvevői szám: 10 fő
  • A tréning helyszíne: Real Progress Kft. oktatóterme, 9028 Győr, Máté Mária utca 4/A

Akik a tréninget tartják

A tréning két részből áll. Az első rész a vezetői szerepről és a munkatársak fejlesztéséről szól. A második rész témája a folyamatjavítás lean módszerekkel.

Daróczi Zoltán Győri Tréner – Munkatársak fejlesztése, vezetői szerepek

Cégfejlesztés Okosan mini tréning - Daróczi Zoltán Győri Tréner

 

Reinhardt Éva Győri Lean Tanácsadó – Folyamatjavítás lean módszerekkel

Reinhardt Éva bemutatkozó

Mennyibe kerül a tréning?

Nagy különbség van a multinacionális vállalatok és a kis- vagy mikrovállalkozások között. Míg az előbbiek vezetőit már lassan 30 éve folyamatosan tréningezik, addig az utóbbiak számára gyakran még a tréning mint vállalatfejlesztési eszköz fogalma is távolinak tűnik. Ennek megfelelően sokan azt gondolják, a tréneri vagy tanácsadói szolgáltatás számukra nem hoz előnyöket, vagy megfizethetetlen.

Egy tanácsadói óradíj átlagosan 25.000 Ft-ba kerül. A két órás program értéke – ha egyénileg vennéd igénybe – reálisan 50.000 Ft. lenne.

Egy két órás tréning ára is legalább 20.000 Ft / alkalom. Ezt sokszorosan visszanyered már egyetlen olyan ötlettel, amit a tréningen hallasz és megvalósítasz. Egy jó tréning simán megér ennyit, még többet is.

Neked azonban még ennyit sem kell kifizetned. A tréning ára mindössze 6.900 Ft.

Sokat gondolkodtunk azon, hogy ne adjuk-e teljesen ingyen ezt a tréninget. Amint az árból látod, nem ebből a képzésből fogunk meggazdagodni. A célunk sokkal inkább az, hogy minél szélesebb körben megismertessük a cégfejlesztési lehetőségeket. Ez hosszú távon nekünk is jó, hiszen a fejlesztéshez szükséged lesz  majd tanácsra és trénerre is.

A Cégfejlesztés Okosan mini tréning azonban nem egy reklám program, hanem valódi képzés.  Így végül mégis úgy döntöttünk, hogy hozzájárulást kérünk legalább a szervezés költségeihez. Azoknak szeretnénk eszközöket adni a kezébe, akik használnák is. Ha nem ér meg számodra a cégfejlesztés 6.900 Ft-ot, akkor kérjük, inkább hagyd meg azoknak a helyet, akik komolyan gondolják a fejlesztést.

Hogyan jelentkezhetsz?

Töltsd ki a jelentkezési lapot, majd fizesd ki kártyával a részvételi díjat. Ha más fizetési módot szeretnél, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot ezen az oldalon.


Add meg az adataidat. Az üres mezőben jelöld meg a résztvevők számát. Beküldés után a rendszer átirányít a PayPal fizetési oldalára, ahol kártyával vagy PayPal fiókoddal kifizetheted a részvételi díjat. Ha meggondolod magad, a tréning időpontja előtti nap 16 óráig elállhatsz a részvételtől és visszautaljuk a részvételi díjat. A lemondási feltételeket ezen az oldalon találod.