Ellenvetések művészi kezelése

Ezen a képzésen megtanulhatod, hogyan kerüld el, hogy bárki is beléd fojtsa a szót. Megtanulod, hogyan készülnek fel az ellenérvek kezelésére azok, akik mindenre meg tudnak válaszolni. Nem csak hasznos, szórakoztató is.

A képzés rövid jellemzése

Találkozol munkád során ellenvéleményekkel, kérdésekkel, ellenvetésekkel? Lehetőségnek érzed ezeket és fel tudod használni a bennük rejlő lehetőségeket?
Ezen a képzésen megtanulhatod, hogyan tudod felhasználni az ellenvetéseket a meggyőzés érdekében! A képzést követően örülni fogsz az ellenvetéseknek, mert építesz rájuk és felhasználod őket céljaid elérésében.
Az ellenvetés legtöbbször az érdeklődés jele és pozitív, támogató energiává fordítható. Felhasználhatod őket az érdeklődés fenntartásában, a mélyreható meggyőzésben, a másik fél motivációjában. Helyes kezelésükkel hitelességed és a rólad alkotott kép pozitívan befolyásolható. Az ellenvetések helyes kezelése a tekintély kiépítésének és a karrier előmozdításának nagyon fontos eszköze.

A képzés célcsoportja

Vezetők, értékesítők, előadók – akiknek munkájuk során szükségük van mások meggyőzésére akár ötletek, akár ötletek vagy termékek „eladásáról” van szó. Bárki, aki fejleszteni szeretné ellenvetés kezelési képességeit.

A képzés témakörei

Ezen a képzésen

  • Megismersz 11 ellenvetés kezelési technikát a következő kategóriákban: megelőző technikák, érzelmi technikák, értelmi technikák, időnyerésre és fárasztásra alapuló technikák.
  • Pontos instrukciókat és példákat kapsz ezek használatára.
  • A gyakorló feladatokon keresztül megérted, mikor melyiket érdemes inkább választani.A képzés során több mint három órán keresztül aktívan gyakorlod a technikák használatát. Ezek során visszajelzést és javaslatokat kapsz a technikák javítására.

Szervezési információk

Tréner: Daróczi Zoltán

A tréning időtartama: 4 óra

A tréning ára: 14.900 Ft.

Résztvevői létszám: minimum 4 maximum 6 fő