konfliktuskezelési stílusok 4 órás tréning

Konfliktus kezelési stílusok

A képzésen keresztül jobban megérted konfliktushelyzeteid belső dinamikáját. Megismered saját preferált stílusodat és jobban megérted mások viselkedését is. Jobban el tudod dönteni, milyen helyzetben milyen stílust érdemes alkalmaznod. Jobban a kezedbe tudod venni a sorsodat.

A konfliktuskezelési stílusok tréning rövid jellemzése

Könnyen képviseled saját érdekeidet? És veled szemben mások könnyen képviselik saját álláspontjukat? Építőnek éled meg a konfliktushelyzeteket? Az érdekek ütköztetése során mindig sikerül megtartani a jó személyes kapcsolatot? Az elért megoldással kölcsönösen elégedettek vagytok?

A konfliktusok együtt járnak az emberi kapcsolatokkal és elmélyítik az együttműködést. A hatékony együttműködés fontos jellemzője az, mennyire tudod konstruktívan megoldani a konfliktusokat. Az érdekegyeztetésen keresztül kialakuló partnerség, a nyer-nyer helyzetek megteremtése olyan művészet, ami messze túlmutat az egyszerű problémamegoldáson.

A konfliktuskezelési stílusok képzésen fejleszted tudatosságodat a konfliktuskezelési stílusok kal kapcsolatban. Könnyebben el tudod dönteni, hogyan kell viselkedned a konfliktushelyzetekben. Nagyobb önállósággal, határozottabban tudsz viselkedni érdekkonfliktusokban. Jobban tudod képviselni érdekeidet miközben tekintettel maradsz mások érdekeire is.

A konfliktuskezelési stílusok tréning célcsoportja

Vezetők és minden olyan személy, aki munkája során konfliktushelyzeteket is megold.

A konfliktuskezelési stílusok tréning témakörei

Ezen a képzésen

  • Elmélyíted ismereteidet a konfliktuskezelési stílusok ról. Foglalkozol az 5 alapstílussal a dominánstól az elkerülőig. Jobban megismered saját konfliktuskezelési stílus odat és jobban megértesz másokat.

  • Megvizsgálod, mely helyzetben melyik konfliktuskezelési stílus a leghatékonyabb. Példa esetek elemzésével és saját helyzeteid megbeszélésével gyakorlatot szerzel a megoldási utak keresésében. Konkrét szempontokat kapsz a döntésekhez.

  • Szabályokat és tanácsokat kapsz arra nézve, hogyan kezeld mások konfliktuskezelési stílusát. Gyakorolod a szabályokat helyzetgyakorlatokban.

  • Saját konfliktushelyzeteidet megvitathatod a csoportban és konkrét segítséget, javaslatokat kapsz.

Szervezési információk

Tréner: Daróczi Zoltán

A tréning időtartama: 4 óra

Tréning ára: 14.900 Ft

Résztvevői létszám: minimum 4, maximum 10 fő