női csapatépítés címkép

Női Csapatépítés – Női szerepek az életben

Csapatépítés Nőktől Nőknek! Női Csapatépítés – Női szerepek az életben. Pihentető és szórakoztató 2 órás program ami talán néhány kérdést is helyretesz.

Az alaptéma: milyen az igazi Nő?

Az igazi Nő: reggel szépen ébred. Villámgyorsan tökéletes frizurát és sminket készít magának, mindeközben villás reggelit készít az irigylésre méltóan stílusos lakásban. Miután gyermekei kiszálltak az autó hátsó üléséről az iskolánál, rohan és be is ér időben munkahelyére, ahol a felfelé ívelő karrierjének minden feltétele adott. Este frissen készített háromfogásos vacsorával várja férjét. Az asztalt már az egész család együtt üli körbe, hiszen korábban gyermekeivel minden házifeladatott közösen megoldottak és a másnapra szükséges iskolaszerek is a táskában vannak már.

Ilyen egy igazi Nő? Az internetet böngészve legalábbis minden jel erre mutat. Hisszük ezt a képet az ismert emberekről, a szomszédunkról, a legjobb barátnőnkről és a gyermekünk osztálytársának anyukájáról …

Szólunk: ez nem így van! Mindenkinek két keze van! A szomszédunknak, a legjobb barátnőnknek és a gyermekünk osztálytársának az anyukájának is 24 órából áll egy napja! Pont, ahogyan nekünk is!

Női Csapatépítés: milyen AZ IGAZI NŐ?

A két részből álló Női Csapatépítés programunk első felében áttanulmányozzuk a női ideálokat, ami után egy szakértői csapat segítségével megmutatjuk nektek milyen AZ IGAZI NŐ! A férfiak sem lesznek elfelejtve. Megkeressük a tökéletes „ház urát” egy kis vidámsággal fűszerezve.

A Női Csapatépítés második részében szakképzett és gyakorlott pszichológus segítségével beszélünk a mindenki számára ismerős női szerepek okozta konfliktusokról. Az interaktív program során mindenki felteheti a kérdéseit olyan témákat illetően, amik a múltbeli tapasztalatok alapján nőként kihívást jelentettek számára.

Ilyen gyakorta előforduló téma a kismamás időszak, a szerepkonfliktusok a karrier vagy a család előnybe részesítésének szempontjából, az otthoni babás világ és a munkahely közötti ideális kapcsolat megteremtése, az általános munkahelyi konfliktusok, az anyaság vagy a nevelési tanács(talanság).

Ezek mindegyikére megoldást keresünk és találunk, együtt!

női csapatépítés 2

Szervezési információk

A csapatépítés időtartalma: 2 h

A csapatépítő program ideális létszáma: 5-35 fő

Helyszín a cég székhelyén, kérés esetén helyet biztosítunk.


Árajánlatért és részletekért vedd fel a kapcsolatot Reinhardt Évával!