Prioritások felállítása

Ez egy csodálatosan gyakorlatias képzés. Megismersz néhány egyszerű technikát, amivel sorrendbe állíthatod feladataidat. Gyere el, ha úgy érzed, állandóan tüzet kell oltanod!

A képzés rövid jellemzése

Saját kezedben tartod az életed? Meg tudod szervezni mindennapjaidat, sikeresen építed karrieredet, miközben elegendő időd marad családodra és törődni tudsz az egészségeddel is?
A modern élet minden bizonnyal legnagyobb problémája a stressz, az állandó változás, a rengeteg inger. Miközben számos modern eszköz könnyíti meg az életet és a munkavégzést, az egyéneket érintő terhelés egyre nagyobbá válik. Mindebből a kiutat a tudatos életvezetés, a megfelelő időgazdálkodás jelentheti. Az időgazdálkodás egyik fontos eszköze a prioritások felállítása. Ennek klasszikus módszereit mutatja be ez a tréning.
Az itt tanultak alkalmazásával sokkal könnyebben tudod megszervezni mindennapjaidat, segítségével hosszú távon csökkentheted a leterheltségedet és sikeresebbé válhatsz saját céljaid elérésében.

A képzés célcsoportja

A vezető beosztásban dolgozók és olyan emberek, akit elborítanak a rázúduló feladatok, emiatt feszült és hibákat követ el.

A képzés témakörei

Ezen a képzésen

 • Megismersz 5 prioritás felállítási módszert: az ABC, az Eisenhower, a Pareto, a 25000 dolláros és a Sóder
  módszereket.
 • Pontos instrukciókat és példákat kapsz ezek használatára. A gyakorló feladatokon keresztül megérted, mikor
  melyiket érdemes inkább választani.
 • Saját feladatlistát állítasz fel, alkalmazod a tanultakat a saját életedre és megszervezed magad számára a
  következő időszakot. Tágabb összefüggésben is kezelni tudod a prioritásfelállítást mint technikát, nagyobb összhangba tudod hozni
  magán- és munkaéletedet.

Szervezési információk

Tréner: Daróczi Zoltán

A tréning időtartama: 4 óra

Tréning ára: 14.900 Ft

Résztvevői létszám: minimum 4, maximum 10 fő