Enneagram tréning
Date 2018-06-30 - 2018-07-01
Time 9:00 - 18:00
Location 9028 Győr, Máté Mária utca 4/A
Category Személyes hatékonyság
Organizer Daróczi Zoltán
Phone +36302000296

Te is egy felfedezésre váró titok vagy önmagad számára? Tudod, hogy honnan jöttél de nem tudod, hová tartasz? Kíváncsi vagy arra, milyen lehetőségek rejlenek benned? Ez a képzés az emberi karakterekről, fejlődési utakról szól. A tréning végére jobban megismered magadat, jobban megértesz másokat. Betekintést kapsz a személyiség fejlődésének dinamikájába. Sokkal tisztábban fogod látni, mire van Neked szükséged és mire van szüksége másoknak.

A képzés rövid jellemzése

A napi munkád során és a magánéleti kapcsolataidban hatással vagy másokra. Benned él a vágy, hogy megismerd és megértsd önmagadat és a másik embert, szeretnél másokkal eredményes és harmonikus kapcsolatot építeni, szeretnél másokkal együttműködni a céljaid elérése érdekében.

Ezen a képzésen megismerheted az emberi természet sajátosságaiból eredő legfőbb mozgatórugókat. Az Ennegram személyiségtipológiájával továbbfejlesztheted önismeretedet és megtanulhatsz egy olyan rendszert, amellyel felismered mások személyiségének sajátosságait, viselkedésének jellemzőit. Ezen ismeretek birtokában üzeneteidet hatékonyan tudod közvetíteni, másokkal való együttműködésed harmonikusabbá válik.  
Az Enneagram személyiségtipológiája csodálatosan ötvözi a régi korok bölcsességét és a modern pszichológia tudományát. Kézenfogva vezet téged a harmonikus és problémamentes kapcsolatok kiépítésében. Segítséget kapsz abban, hogy meghatározd céljaidat, megtaláld csak rád jellemző utadat. Ha párkapcsolatban élsz, a képzésre nyugodtan hozd el a párodat is!

Szervezési információk

TrénerSzekér Károly

A tréning időtartama: 16 óra (2 nap)

Résztvevői létszám: minimum 6, maximum 10 fő

A képzés ára: 39.000 Ft