értékesítési alaptechnikák tréning
Date 2019-11-04 - 2019-11-04
Time 09:00 - 13:00
Location 9028 Győr, Máté Mária utca 4/A
Category Induló tréning
Organizer Daróczi Zoltán
Phone 302000296

Értékesítési Alaptechnikák tréning 2019.11.04-én

Az értékesítés külön szakma, aminek megvannak a maga szabályai. A legtöbb esetben azonban “szükséges rosszként” csöppensz az értékesítési munkába: vállalkozást indítasz, kitaláltál egy szolgáltatást és terméket ami csak annyit ér, amennyire megveszik az ügyfelek. Nincs mese, el kell adnod őket. Ha nem ismerősek számodra az értékesítési alaptechnikák, igen nehezen tudsz érvényesülni. Erről szól az Értékesítési Alaptechnikák Tréning.

Miről szól az Értékesítési Alaptechnikák tréning?

Az értékesítési alaptechnikák tréning abban segít téged, hogy ne kelljen mindent a saját károdon megtanulnod. Szisztematikus bevezetést kapsz az értékesítés felépítésébe, a megfelelő benyomás keltésének technikáiba, az érvelés és ellenérv kezelés szabályaiba.

Neked szól-e az Értékesítési Alaptechnikák tréning?

Neked szól az Értékesítési Alaptechnikák tréning,

 • ha még nem voltál értékesítési tréningen és az eladás a munkád fontos része
 • ha szolgáltatást vagy terméket értékesítesz magánembereknek, vállalkozásoknak
 • ha az értékesítéshez személyes találkozásra, termékbemutatásra van szükség
 • ha úgy érzed, a személyes hatás nagy szerepet játszik az eladási eredményekben.

Az értékesítési alaptréning során az értékesítés teljes folyamatát áttekinted. Nem trükköket tanulsz meg, hanem egy munkafolyamatot és a részegységekhez kapcsolódó legfontosabb technikákat. Átfogó tudást kapsz, amit a későbbiekben célirányosan elmélyíthetsz. Kinyílik a szemed és tudatosan, értő módon végzed majd az eladást.

Az Értékesítési Alaptechnikák tréning témakörei

Az értékesítési alaptechnikák tréning 4 órás. A 4 óra témakörei és leírásuk:

 • Célcsoport meghatározása

Közösen megvizsgáljuk a termékedet és átbeszéljük, milyen problémákat oldhatsz meg velük, miért vásárolnak majd tőled az ügyfeleid. Ezekre az ismeretekre építheted az eladási stratégiádat.

 • Az értékesítés felépítése

Az értékesítésnek ugyanúgy megvan a helyes felépítése, mint bármilyen munkafolyamatnak. Rövid idő alatt képbe kerülsz az értékesítés szakaszaival és a szakaszok sikerkritériumaival hogy soha többé ne veszítsd el a fonalat.

 • Első benyomás és nyitótechnikák

Az eladás sikere sokszor már az első percekben eldől. Az első benyomás hosszú távú üzletek, ismétlődő megrendelések sorsát döntheti el. Az értékesítési alaptechnikák tréningen megtanulsz néhány fogást, amivel már az elején olajozottan fog indulni a beszélgetés bárkivel.

 • Helyzetfelmérés

A beszélgetést az vezeti, aki kérdez. De mit kérdezz és hogyan nyerd el a kérdezés jogát? Hogyan építsd fel a kérdéseidet úgy, hogy már a helyzetfelmérés szakaszában előkészítsd az érvelésedet? Az értékesítési alaptechnikák tréningen ezt is megtanulod és közösen felépítjük első tudatos kérdésvázlatodat.

 • Érveléstechnika és termékbemutatás

Tudtad, hogy az ember egyidejűleg maximum 7 különálló információt tud fejben tartani? A gyakorlatban azonban jobb, ha ezt 5-re korlátozod? Megtanulod, hogyan férj bele mindössze 5 információba és hogyan fogalmazd meg őket átütő erővel bárkinek. Természetesen gyakoroljuk is a tökéletes termékbemutatást.

 • Kérdések és ellenérvek kezelése

Sokan rettegnek az ellenvetésektől, de te örülni fogsz nekik. A kérdések és ellenvetések szakaszát tudatosan fogod felhasználni az ügyfél végleges meggyőzésére. Egy balettáncos könnyedségével tudod kezelni a legmeredekebb ellenvetéseket is.

 • Zárási technikák

Néhány egyszerű módszerrel megtanulod, hogyan tegyed fel elegánsan a pontot az i-re,  hogyan zárd le pozitívan bármelyik értékesítési beszélgetésedet.

Milyen minőségi garanciát kapsz a képzésre?

Mielőtt jelentkeznél az Értékesítési Alaptechnikák tréningre rövid telefonos igényfelméréssel tisztázzuk, hogy valóban azt kapod-e ezen a tréningen, amit szeretnél. Csak ezután küldöd be a jelentkezési lapot a tréningre. Ha a tréninget követően elégedetlen vagy, esetleg nem azt kaptad, amit vártál, visszautalom neked a tréning árát.

Szervezési információk

Tréner: Daróczi Zoltán

Az Értékesítési Alaptechnikák képzés időpontja: 2019.11.04 (hétfő) 09:00 – 13:00

Az Értékesítési Alaptechnikák tréning ára: 13.000 Ft

Résztvevői létszám: minimum 4, maximum 8 fő

Fizetés módja: előre utalás díjbekérő alapján

Jelentkezni az űrlap kitöltésével és beküldésével lehet.