Fejlesztő Vezetés tréning
Date 2019-02-14 - 2019-03-28
Time 9:00-13:00
Category Induló tréning
Organizer Daróczi Zoltán Győri Tréner
Phone 30/2000296

Szeretnél több feladatot delegálni másoknak, de nincs rá alkalmas ember? Túl sok olyan feladat van, amihez csak te értesz igazán? Nincs időd a valódi vezetői munkára, ezért nem fejlődik a vállalkozás úgy, ahogyan szeretnéd? Rabszolga vagy a saját cégedben? Akkor szükséged van a Fejlesztő Vezetés alkalmazására!

A Fejlesztő Vezetés tréning indul 2019.02.14-én

vezetői tréning győrben - 01A Fejlesztő Vezetés tréning azoknak szól, akik újra akarják definiálni vezetői szerepüket. Akik nem a beosztottaik helyett szeretnének dolgozni. Akik igazi, jól működő munkatársi csapatra akarnak támaszkodni.

Miről szól a Fejlesztő Vezetés tréning?

Ez a képzés a helyzetfüggő vezetés alapelvein nyugszik. Megtanítja, hogyan állíts fel egy dolgozói fejlettséget mérő rendszert, hogyan sorold be a dolgozókat, majd hogyan tűzz ki fejlődési célokat. Foglalkozik a feladatkiadás megfogalmazásával, valamint a negatív és pozitív visszajelzések adásával. Méri a dolgozó előrehaladását, így visszacsatolást ad a vezetői munka eredményességéről is.

A tréningen tanultakat az egyes modulok között azonnal alkalmazni fogod. Az alkalmazás eredményét rögzítjük, a tapasztalatokat kiértékeljük, így már a tréning végére hatékonyabbá, eredményesebbé teheted kiválasztott dolgozóidat.

Neked szól-e a Fejlesztő Vezetés Tréning?

A Fejlesztő Vezetés Tréningre érdemes eljönnöd, ha

  • Szeretnél több időt fordítani a valódi vezetői munkára: termék- és cégfejlesztésre, kapcsolatépítésre. Emiatt szeretnél feladatokat delegálni, de ehhez fejlesztened kell munkatársaidat.
  • Szeretnéd, ha kevesebb lenne a selejt, a leállás, a tévedés, a kétszer végzett munka. Ehhez arra van szükség, hogy a dolgozók egyre jobban végezzék munkájukat.
  • Csökkentenéd a munkahelyi stresszt, a feszültséget, a konfliktusokat. Ehhez együttműködőbb, önállóbb, megbízhatóbb munkatársakra van szükség.
  • Gyakran cserélődnek a dolgozók és folyamatosan szükség van betanításra. Csökkenteni szeretnéd a betanítás idejét és növelni annak hatékonyságát.

A Fejlesztő Vezetés tréning témakörei

  • Célkitűzés – dolgozói készségek értékelése, fejlesztendő területek meghatározása, fejlesztési cél kitűzése
  • Fejlesztő beszélgetés levezetése, hibák korrigálása, negatív visszajelzés adása
  • Dicséret alkalmazása, pozitív motiváció használata a teljesítmény fokozására
  • Vezetői szituációs gyakorlatok

A Fejlesztő Vezetés segít téged abban, hogy egységes és egyértelmű elvárásrendszert hozz létre a dolgozók számára.  A 4 vezetői stílussal és a fejlesztő visszajelzések segítségével ki tudod alakítani azt a dolgozói hozzáállást és tudásszintet, amire mindig is vágytál.

Milyen minőségi garanciát kapsz a képzésre?

Mielőtt jelentkeznél a Fejlesztő Vezetés tréningre rövid telefonos igényfelméréssel tisztázzuk, hogy valóban azt kapod-e ezen a tréningen, amit szeretnél. Csak ezután küldöd be a jelentkezési lapot a tréningre. Ha a tréninget követően elégedetlen vagy, esetleg nem azt kaptad, amit vártál, visszautalom neked a tréning árát.

Hol kerül megrendezésre a tréning?

A Fejlesztő Vezetés tréning 2019.02.14 Győrben, a Real Progress Kft. oktatótermében kerül megrendezésre. Cím: 9028 Győr, Máté Mária utca 4/A.

A maximális létszám 6 fő, így mindenképpen elegendő figyelmet kapsz majd a foglalkozások alatt.

Ki vezeti a tréninget?

A tréninget Daróczi Zoltán győri tréner vezeti. 

Szeretnél még többet tudni a tréningről? Kíváncsi vagy mennyibe kerül és mikor indul a Fejlesztő Vezetés tréning? Tartalmi vagy szervezési kérdéseid vannak? Töltsd ki az alábbi űrlapot és tedd fel a kérdéseidet!