Köszönjük érdeklődésedet!

Az Átütő Erejű Bemutatkozás tréning nem csak ismereteket ad át Neked, hanem segít a konkrét, 20-30-40-60 másodperces bemutatkozások megfogalmazásában is. Visszajelzést kapsz a testbeszédedre, a másokra gyakorolt hatásodra is. Az ismereteket bármilyen tárgyalási, értékesítési helyzetben alkalmazhatod.

Ha még bizonytalan vagy és többet szeretnél tudni, kattints az Átütő Erejű Bemutatkozás Tréning leírására. Ugyanitt kérdéseket is feltehetsz a tréninggel kapcsolatban!

Ha még nem regisztráltál, ne felejts el regisztrálni az Ingyenes Kommunikációs Leckékre sem! További információkat az Ingyenes kommunikációs leckék leírásában találsz!

Mikor indulnak a tréningek, hogyan történik a tréningek szervezése?

A tréningnek előre meghirdetett időpontja nincs, a csoportok szervezése folyamatos. A tréningszervezés pontos folyamata a következő:

  • A tréninget akkor kezdjük el szervezni, ha elértük a minimális 4 fős létszámot.
  • Erről értesítést küldünk Neked és első lépésként időpontot egyeztetünk.
  • Ha a közösen választott időpont Neked is megfelelő, díjbekérőt küldünk, melyet átutalással fizethetsz ki. Ekkor válik a jelentkezésed véglegessé.
  • Ha az időpont nem megfelelő és a tréning továbbra is érdekel újra értesítünk, amikor a következő csoport indul.

Miért nincsenek előre meghirdetett időpontok? Az Átütő Erejű Érvelés tréning akkor működik jól, ha minimum 4 fő vesz rajta részt. A múltban nehezen találtunk az előre meghirdetett időpontokra megfelelő számú résztvevőt. Ezért az időpontokat mindig tolni kellett, amíg a létszám össze nem jött. Ez mindenkinek nehézkes volt, így született az a döntés, hogy először a létszámot töltjük fel és utána keresünk időpontokat.

Mennyibe kerül a Csodaablak – Átütő Erejű bemutatkozás tréning?

A tréning időtartama 4 óra, a maximális résztvevői létszám 8 fő. Ára 5.000 Ft / fő, ami tartalmazza a hallgatói anyagokat és a frissítőket (kávé, ásványvíz). A tréning Győrben, a Real Progress Kft. oktatótermében kerül megrendezésre. Cím: 9028 Győr, Máté Mária utca 4/A. A helyszínről a kapcsolat menüpont alatt találsz pontos leírást.

Hogyan jelentkezhetsz és milyen kötelezettségei vannak a beküldött jelentkezési lapnak?

A jelentkezéshez töltsd ki és küldd be az alábbi jelentkezési űrlapot. Jelentkezésedet számon tartjuk és értesítünk, ha összejött a tréninghez szükséges létszám. Az űrlap beküldése még nem jelent részvételi kötelezettséget.

Az űrlap beküldése nem jelent részvételi kötelezettséget. Mindazonáltal számítunk rád a következő tréningen, ezért kérünk téged, csak akkor töltsd ki, ha komolyan gondolod a részvételi szándékodat és vállalod a részvételi költségeket.