Fejlesztő Vezetés tréning

Alakítsuk ki közösen azt a munkatársi gárdát, amit mindig is szerettél volna magadnak! Végre egy gyakorlatorientált Vezetőképzés Győrben, ami megmutatja neked a jól működő céghez vezető utat!

Szükséged van Vezetőképzésre?

vezetői tréning győrben - 01

“Véget nem érő munkanap. Gyakori tűzoltás, hibajavítás. Munkaerőhiány. Hibás munkavégzés. Ha azt akarod, hogy valami jól működjön, magadnak kell megcsinálni.”

Ismerősek ezek a gondolatok? Ha igen, akkor szükséged van a Fejlesztő Vezetésre!


A Fejlesztő Vezetés 4 alappillére

Szemléletmód – ne fogadd el a hibákat! Mindenki képes a minőségi munkára!

Vezetői kommunikáció – add ki a feladatokat dolgozóra szabva! Alkalmazd a visszajelzési technikákat a hibák javítására!

Teljesítményértékelési rendszer – alkoss standardokat, fogalmazz meg egyértelmű elvárásokat. Egységesítsd a folyamatokat!

Vezetési rendszer – tűzz ki fejlődési célokat és tartsd mozgásban a fejlődést a vezetői beszélgetések segítségével!


Ha részt veszel ezen a tréningen, négy alkalom alatt olyan eszközrendszert kapsz a kezedbe, amivel álomcsapatot alakítasz ki magadnak. Hibamentes munkavégzés, elkötelezettség, együttműködő légkör jellemzi majd a dolgozói csapatot.

Ha nem veszel részt ezen a tréningen, észre sem veszed majd, mennyiben vagy saját magad akadálya a hibamentes munkavégzésnek. Évekig megmarad az állandó tűzoltás, az egy helyben topogás, a munkaerőhiány és magas fluktuáció.


Hogyan épül fel a Vezetőképzés?

Ez a tréning 4 alkalomból áll, melyek egyenként 4 órásak. Két alkalom között kipróbálhatod a tréningen tanultakat. A tapasztalatokat megbeszéljük, így konkrétan segítjük a fejlesztő vezetés alkalmazását a cégedben. A 4 alkalom ezeket a témákat öleli át:

 • Vezetői feladatok
 • Munkatársak motiválása, motivációs eszközök
 • Vezetői elvárásrendszer kidolgozása
 • Dolgozói fejlettségi szintek meghatározása
 • Vezetői stílusok és helyzetfüggő vezetés
 • Dolgozók értékelése és fejlődési cél meghatározása
 • Új munkafolyamatok betanítása
 • Célkitűző, támogató és értékelő beszélgetés levezetése
 • A fejlesztő vezetés működtetése
 • Visszajelzési stílusok és visszajelzés szabályai
 • Gyakorlati kérdések az alkalmazás során

Kinek szól ez a Vezetőképzés Győrben?

Ez a vezetőképzés Győrben minden olyan cégvezetőnek szól, akinek alkalmazottai vannak. Már 2-4 alkalmazottal is elkezdheted a Fejlesztő Vezetést. Ez lehetőséget ad neked arra, hogy a cégeden dolgozva ne rabszolgává, hanem igazi tulajdonossá válj.

Ha több, mint 10 alkalmazottad van, esetleg vannak beosztott vezetőid is, akkor egyenesen szükségszerű, hogy használd a Fejlesztő Vezetést. Ha nem így teszel, vagy drágán fogsz működni, vagy káosz uralkodik el a növekedéssel párhuzamosan.


Ki tartja a Vezetőképzést Győrben?

Daróczi Zoltán győri tréner

Daróczi Zoltán győri tréner 20 éve képez vezetőket multiknál és kisvállalatoknál egyaránt. Komoly gyakorlati tapasztalata van oktatási rendszerek kidolgozásában, munkatársak fejlesztésében. A Fejlesztő Vezetés eszköztárának kifejlesztője.


Mit mondanak azok, akik már részt vettek ezen a tréningen?

Praktikus, gyakorlatorientált, ezért nagyon hasznos. Kimondottan jók voltak a gyakorlási részek!

Nagy Gizella, Business English Coaching

Rendkívül fontos témákba kaptam úgy betekintést, hogy az ismeretek rendszerezett, érthető formában kerültek átadásra. Profi volt a tréning szervezése és menete is, mert amellett, hogy mindenki kifejtette véleményét, megmaradt a fókusz.

Szabó Péter, Marketing Empire

A szerepjátékos feladatok nagyon hatásosak voltak és az összefoglaló társasjáték is. Nagyon tetszik, hogy vissza tudjuk nézni az órákat videófelvételen.

Jung-Simon Eszter, Simon Munkabiztonság

Helyszín és időpont

A helyszín a Real Progress Kft. irodája Győrben. Cím: 9028 Győr, Máté Mária utca 4/a

A tréning időpontja 2019 május – június. A pontos dátumokat a csoporttal közösen egyeztetjük.


Mennyibe kerül ez a tréning?

Nyugodtan nézz utána: egy hasonló kaliberű két napos vezetői tréning átlagos ára 120.000 – 180.000 Ft. Ehhez hozzájárul még az utazási költség is, hiszen a tréningek többségét a fővárosban szervezik.

Egy jó vezetői tréningre ennyit és még jóval többet is érdemes költened, hiszen te vagy az, akin az egész cég működése, jövője múlik. Ha te nem vagy topon, minden más hiábavaló.

Ez a vezetőképzés Győrben azonban nem kerül ennyibe. Olyan árat határoztunk meg, ami a legkisebb vállalkozás számára is könnyen elfogadható.

A 4 alkalmas képzés összesen 80.000 Ft-ba kerül számodra. A részvételi díj alkalmanként mindössze 20.000 Ft. És ezért az összegért megkapod a tréning előadásait is, felvételeken.

Mit jelent ez konkrétan? Ez a tréning felébe-harmadába kerül annak, amit egy hasonló képzésért mások elkérnek. Nem kell utaznod, szállás és parkolási díjat fizetned. Nem esel ki két teljes napra a munkából. Nem kell feláldoznod a hétvégédet. Ennyit meg kell érjen számodra a vezetői munkád.


Hogyan történik a jelentkezés és a tréning szervezése?

Töltsd ki és küldd be a jelentkezési lapot. Amikor a létszám összejött, egyeztetjük az időpontokat. Ezt követően egy díjbekérőt kapsz az első részletről, amit átutalással kell teljesítened. Az átutalást követően kapod meg a számlát.


Milyen minőségi garanciát kapsz a Fejlesztő Vezetés tréningre?

Az elsődleges minőségi garancia az a sok éves tapasztalat, ami a vezetőképzés mögött áll. De mielőtt jelentkeznél, egy telefonbeszélgetéssel tisztázzuk, hogy valóban neked szól-e a Fejlesztő Vezetés tréning.

Ha ezek után még gondolkodnál:

A tréning árát két részletben fizeted. Először csak az első alkalmat kell kifizetned. Ha úgy véled, ez a tréning nem neked szól, elállhatsz a folytatástól.

A tréning előadásait videóra vesszük. Utólag visszanézheted őket, és akárhányszor megismételheted a tréninget.

Mi történik, ha egy alkalmon nem tudsz részt venni?

Ha véletlenül egy alkalmon nem tudnál részt venni, a hallgatói anyag és a felvételek alapján könnyedén be tudsz kapcsolódni a következő tréningbe.