Kerestél már készségfejlesztő tréninget saját magad vagy munkatársaid számára? Ez sokszor egyáltalán nem egyszerű dolog! A legtöbb tréninget vállalati megrendelésre tartják, így külső résztvevőknek nem hozzáférhetőek. Az induló nyitott, bárki számára hozzáférhető tréningek is az éppen divatos témákra koncentrálnak. A klasszikus tréning témakörök széles palettája gyakran nincs jelen a nyitott tréningek között. És akkor még nem beszéltünk az időpontról, ami nem feltétlenül felel  és a gyakran elég magas egyéni részvételi árakról. Emellett a legtöbb továbbképzési lehetőség a fővárosban található, ami jelentős utazási idővel és költséggel jár az ország más területeiről odautazóknak.
A Győri Tréning egyik célkitűzése, hogy Győrben és vonzáskörzetében alternatívát kínáljon a készségfejlesztő tréningek tekintetében. Folyamatosan kínáljuk a klasszikus, mindig aktuális tréning témákat, melyekre bármikor jelentkezhetsz.

Miben más a Győri Tréning?

Könnyen elérhető: mivel a képzések Győrben vannak, nincs szükség arra, hogy Budapestre utazz, ezzel jelentős utazási időt takarítasz meg. A képzési helyszínen saját parkolóhelyek állnak rendelkezésre és a tréninghelyszín busszal is megközelíthető.
Könnyen szervezhető: tréningjeinkre a jelentkezés folyamatosan történik, az időpontot a tréning résztvevőkkel együtt döntjük el, amikor összejött a minimális létszám. Mivel Te is be vagy vonva a tréning időpont kiválasztásába, így nagyobb eséllyel találunk olyan időpontot, ami Neked is megfelel.
Színvonalas programok: a Győri Tréning olyan kipróbált programokat kínál, melyeket tapasztalt trénerek tartanak, így a program színvonala garantálható.
Színvonalas helyszín: Tréningtermünket mi magunk – vagyis a trénerek – alakítottuk ki oktatási tapasztalatainkból kiindulva. Az oktatási körülmények ezért ideálisak, a technikai felszereltség teljeskörű és a csoportlétszám is az optimális 6-10 fő között változik. Jól szeretnénk dolgozni, ezért a legjobb körülményeket teremtjük meg az oktatási munka számára. Ebből következik, hogy a lehető legtöbb tanulási támogatást kapod a részvételi díjért.

 

Hol találsz meg minket?

A tréningek Győr-Szabadhegyen, a Real Progress Kft. oktatótermében kerülnek megrendezésre. Cím: 9028 Győr, Máté Mária utca 4/a. 2/15. Az oktatás színvonalát légkondicionált, 40 m2-es oktatóterem (FlipChart tábla, PinWand tábla, projektor, fénymásológép) valamint egy 80 m2-es nyitott terasz és 5 db. saját tulajdonú gépkocsibeálló biztosítja.

A kis létszám és az ideális helyiség méret miatt hamar kialakul a résztvevők közötti együttműködő légkör, ami segíti az intenzív tanulást.