Online Tréning

Online tréning segítségével tanulni az egyik legnagyszerűbb dolog, amit csinálhatsz.

Az online tréning lehetővé teszi, hogy egy telefon segítségével bárhol megtekinths egy online videót, elolvass egy bejegyzést, kitölts egy személyiségtesztet vagy tudástesztet.

Ha beszélsz angolul, tanfolyamok tömegét érheted el számos témában. Tanulhatsz hangszeren játszani, elsajátíthatsz valamilyen hobbit vagy kézművességet. De akár egy 5 perces videó is, ami megmutatja, hogyan javítsd meg a csöpögő csapot vagy hogyan kösd meg a nyakkendődet, szintén online tréningnek minősül.

A legtöbb online tréning informatika és marketing témakörben érhető el. A nyelvtanulás is felzárkózik hozzájuk. A kommunikáció témakörében azonban ma még kevés online tréninggel találkozhatsz.

Ezen szeretnék változtatni azzal, hogy néhány témában tematikusan összegyűjtöm a releváns bejegyzéseket és didaktikusan felépítve átadom neked. A bejegyzések mellett feladatokat, videós prezentációkat és teszteket is találsz, amik segítik a megértést és a gyakorlati alkalmazást.

Milyen online tréning lehetőségeid vannak?

Ingyenes leckék

A tréningeken használt elméleti és gyakorlati anyagokból rendszeresen teszek közzé bejegyzéseket. Ezekről havonta egyszer hírlevél formájában tájékoztatlak téged.

Ezekkel a leckékkel csak nyerhetsz: amelyik érdekel, azt várakozás közben néhány perc alatt elolvashatod. Néhány hónap múlva a legkülönbözőbb témakörökben ismerkedsz meg akár új fogalmakkal is. És mindez alig kerül neked fáradságba és időbe, pénzbe pedig egyáltalán nem.
Ha érdekel az időgazdálkodás, konfliktuskezelés, határozott fellépés, érvelés, empatikus meghallgatás és ehhez hasonló témák, mindenképpen megéri feliratkoznod az ingyenes leckékre.

Az Ingyenes Leckékért kattints ide.