Az élet számos kihívás elé állít téged

meg kell felelned a munkahelyen, a szűkebb és tágabb családban, a társadalomban. Gyakran kell másokra figyelni, mások elvárásait teljesíteni – mindenki vár tőled valamit, de csak kevesen vannak, akik rád figyelned. Nem csoda, ha ez a helyzet egy idő után fáradsághoz, frusztráltsághoz vezet, aminek a következménye, hogy egyre kevésbé tudsz az elvárásoknak megfelelni. Kell tehát egy hely, ahol te állsz a középpontban: ahol a te kérdéseiddel, problémáiddal, feladataiddal foglalkoznak, ahol rád figyelnek és ahol a te sikered a fontos. Ez feltölt, erőt ad és segít a feladataid teljesítésében.
Egy készségfejlesztő tréning pontosan az az alkalom, ahol te állsz a középpontban. Bármilyen készségről van szó, legyen az konfliktuskezelés, önérvényesítés, időgazdálkodás vagy személyiségtípusok, saját magaddal fogsz foglalkozni, a tréner a te kérdéseidre válaszol és a példákat, helyzeteket is úgy válogatja meg, hogy segítséget jelentsenek számodra a mindennapokban.
A Győri Tréning az a hely, ahol megtalálod ezeket a képzéseket.

A kihívásokhoz fel kell nőni

Ismerőseid, családtagjaid, munkatársaid gyorsak a kritikával, ha valami nem jól sikerül. Ugyanakkor ez a kritika mindig utólag jelentkezik, a feladat megoldásában sokszor magadra vagy hagyva. Senki nem segít abban, hogy melyik a legjobb reakció egy konkrét helyzetben, hogyan lehet megtalálni a legjobb döntést, mi jellemzi a helyes célkitűzést vagy hogyan célszerű nemet mondani.
A készségfejlesztő tréningek pontosan ezeket a szabályokat és technikákat tanítják meg neked. Olyan készségeket fejlesztenek, amikről nem volt szó az iskolában, de amiket mindenki számon kér rajtad: határozottságot, céltudatosságot, jó kiállást, ügyes konfliktuskezelést, a mindennapok tökéletes menedzselését. Ezeknek a készségeknek megvannak a jól bevált technikái, amelyek megtanulhatóak és fejleszthetőek. A Győri Tréning pedig az a hely, ahol a készségfejlesztő tréningeken keresztül támogatást kapsz a sikeresebb élethez.

A kihívások mindig egyéniek

Természetesen nem tanítunk különleges, még soha nem hallott dolgokat. A készségfejlesztő tréningek ismereteit könyvekben is megtalálhatod. Egy könyv elolvasásakor vagy egy előadás meghallgatásakor magadra vagy utalva abban, hogyan alkalmazod a benne leírtakat. Soha nem adnak neked visszajelzést arról, hogyan hatsz másokra egy konkrét helyzetben, hogyan kell megfogalmazni pontosan azt a mondatot, amit majd neked kell elmondanod egy másik embernek. Egy tréningen pontosan azt tanulod meg, amire neked van szükséged és nem csak megtanulod, hanem a csoport és a tréner segítségével gyakorolod is.

Ismerd meg képzéseinket és használd ki egyéni fejlődési lehetőségeidet!